ecomunt-1.jpg
Nieuws

Winkelen met Ecomunt

Dé IJsselsteinse voordeelmunt voor duurzame aankopen! De ontvangen munten kun je bij elke deelnemende ondernemer inleveren voor korting op duurzame producten.

Sparen en voordeel halen

Je gespaarde munten kun je inleveren bij alle deelnemende winkels en restaurant. Dus een gespaarde munt bij de ene winkelier kun je ook inleveren bij een andere winkelier of restaurant.

De ecomunt is gecreëerd door inwonersinitiatief Klimaatneutraal IJsselstein. Hiermee willen zij de lokale economie versterken en aandacht voor duurzame producten stimuleren.

De ecomunt wordt gratis uitgedeeld bij een duurzaam product. Deze ecomunt kan ingeleverd worden voor korting op een ander duurzaam product bij elke deelnemer. Dit product is zoveel mogelijk lokaal geproduceerd. Of bijdragend aan een duurzame en ecologische leefstijl. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een biologisch product of een bedrijf dat vanuit een circulaire bedrijfsvoering werkt.

Deze maad is gestart met zes deelnemers en de verwachting is dat dit snel gaat groeien. De munten zelf zijn handgemaakt in IJsselstein door Ursee Creations, van IJsselsteins snoeihout!

Kijk voor meer informatie en de deelnemers op de website van  Klimaat Neutraal IJsselstein.

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein