zomerfair-dynamic-promotions-low-res.jpg
Nieuws

Zomerfair 2019

Zaterdag 6 juli wordt het centrum van IJsselstein van 9 uur tot 17 uur weer omgetoverd tot een geweldige, bomvolle zomerse boulevard met kramen en stands. De Kerkstraat, Utrechtsestraat, Benschopperstraat, Weidstraat, Schuttersgracht, Molenstraat, Overtoom en het Basiliekpad zijn gehuld in zomerse sferen tijdens de zomerfair.

Een groot aantal winkeliers trekt hun winkel voor één dag naar buiten. Ook ondernemers van buiten IJsselstein brengen hun waren aan de man. Denk hierbij aan diverse soorten kleding, sieraden, portemonnees, speelgoed, horloges, slippers, boeken, baby en kinderartikelen. 

Voor de lekkere trek kun je natuurlijk terecht bij de lokale horeca, maar ook op de braderie vind je diverse lekkernijen. Wat denk je van stroopwafels, vis, kaas, droge worst, broodjes beenham, tapas en nog heel veel meer.

 

 

 

 

 

 

Ook diverse verenigingen presenteren zich op de Zomerfair met onder andere ludieke acties. Voor de kinderen is er een leuke draaimolen op de Overtoom.

Op verschillende tijdstippen worden er optredens verzorgd op de Overtoom. Fanfareorkest Excelsior is er met een optreden tussen 11.00 -12.00 uur en Harmonie Amicitia verzorgt een muziekoptreden tussen 14.00 -15.00 uur.

Foto: Dynamic Promotions

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein