zomerfair-1.png
Nieuws

Zomerfair in IJsselstein

Zaterdag 1 juli is het weer tijd voor de zomerfair in IJsselstein.

Lekker slenteren langs de kramen, prachtige koopjes op de kop tikken, meedoen aan de leukste acties van de winkeliers en aan het einde neerploffen op een van de terrassen voor een drankje en een hapje.

Het centrum van IJsselstein staat vol met stands en kramen van winkeliers en standhouders. Op zoek naar een unieke boxershort? Je vindt het op de zomerfair! Op zoek naar nieuwe pakketten om weer aan de slag te kunnen met diamond painting? Je hobby kan aangevuld worden op de zomerfair! Dit jaar is ook de standwerker met de takkenschaar weer aanwezig. Altijd met bewondering naar zijn verhaal geluisterd, maar nooit aangeschaft? Dit jaar is een nieuwe kans! Met heel veel producten en acties is het heerlijk vertoeven in het centrum van IJsselstein.

Ook voor de lekkere trek ben je op de zomerfair aan het juiste adres. Er zijn lekkernijen om direct op te eten, maar je vindt er genoeg om thuis van te kunnen genieten.

Fanfareorkest Excelsior verzorgt een muzikaal optreden op de Overtoom van 11.30u tot 12.30 uur. Harmonie Amicitia speelt van 14.00 tot 15.00 uur.

Voor de kids is er op de Overtoom een Bungee trampoline en stand met eendjes vissen.

De Benschopperstraat, Utrechtsestraat, Kerkstraat, Weidstraat, Schuttersgracht, Molenstraat, Overtoom en Basiliekpad zijn het decor van de zomerfair.

Kom gezellig op de fiets! Lukt dit niet? Parkeren kan de 1e 2 uur gratis in de parkeergarage Overtoom en Eiteren.

zomerfair.png

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein