Kerstmarkt
Winkelen

Kerstmarkt

08 december t/m 09 december
Kerstmarkt

IJsselstein staat vanaf 8 december in het teken van Kerst met de jaarlijkse kerstmarkt in de historische binnenstad en de feestelijke ontsteking van de Grootste Kerstboom ter wereld. Dit jaar twee dagen kerstmarkt. 

Kerstmarkt
Proef de kerstsfeer en kom uitgebreid snuffelen op de kerstmarkt met speciale kerstartikelen, cadeaus en decemberlekkernijen. De kerstmarkt vindt plaats in de winkelstraten, op het Basiliekpad en de Overtoom. De Overtoom wordt ingericht als gezellig foodplein. Voor de kinderen zijn er op De Plaats voor het Historisch Stadhuis leuke attracties en activiteiten. Muzikale omlijsting wordt verzorgd door Dansinstituut Dolstra, Dutch Pride, Peppers, Kerstmannenkoor, Starlight Boulevard. 

Tijden
Zaterdag 8 december van 11.00 - 21.00 uur
Zondag 9 december van 12.00 - 17.00 uur

Optredens in kerstsfeer
Zaterdag 8 december: van 13.00 - 17.00 uur optredens van Dansinstituut Dolstra, Dutch Pride en Peppers en van 17.00 tot 21.00 uur Kerstmannenkoor en Starlight Boulevard.

Zondag 9 december: Van 13.00 - 17.00 uur optredens van Dansinstituut Dolstra, Kerstmannenkoor en Peppers. 

IJsselstein On Ice
Tijdens de kerstmarkt kan er ook geschaatst worden op de ijsbaan in het Kasteelpark. De schaatsbaan wordt op vrijdagavond 7 december magisch geopend en blijft open tot en met zondag 13 januari.  

Ontsteking Grootste Kerstboom
Om 19.45 uur start op evenemententerrein Het Podium het feestprogramma rond de ontsteking van de Grootste Kerstboom met onder andere optredens van DJ Silvan, de IJsselsteinse zanger Dennis Baars en Dansinstituut Dolstra. De Kerstboom wordt rond 20.40 uur ontstoken. Aansluitend betreedt ‘America’s Got Talent’ finaliste Glennis Grace het podium.

Blij je te ontmoeten in IJsselstein!