Parkeerterrein Podium
Faciliteren

Parkeerterrein Het Podium

Centraal parkeren in de open lucht
Parkeerterrein Het Podium

Het parkeerterrein bij het Podium ligt vlakbij de winkels en bezienswaardigheden in de binnenstad van IJsselstein en bij de tramhalte Binnenstad en het busstation. Parkeren op dit terrein is goedkoper dan parkeren op straat in en rond de binnenstad.

Op Het podium vind je ook plaatsen voor gehandicapten en voor het opladen van elektrische auto's.

Op maandag t/m zaterdag van 09.00 - 18.00 uur en op vrijdag (koopavond) tot 21.00 uur is het parkeertarief € 1,35 per uur (onder voorbehoud van wijziging). Buiten deze tijden en op zon- en feestdagen* parkeer je hier gratis.
*Dit geldt voor de volgende feestdagen: Nieuwjaarsdag, 2e Paasdag, Koningsdag, de lustrumviering van 5 mei (Bevrijdingsdag), Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag en 1e en 2e Kerstdag. 


Belparkeren
je kunt ook kiezen voor achteraf betalen via belparkeren. Belparkeren biedt vele voordelen. Je betaalt namelijk per minuut en hoeft geen parkeerkaartje meer te kopen bij de parkeerautomaat. De parkeercontroleur handhaaft op kenteken. Om gebruik te kunnen maken van belparkeren moet je je aanmelden bij een belprovider naar keuze. Op www.shpv.nl staat een overzicht van belproviders.
  
Ben je gehandicapt en wil je de binnenstad bezoeken?
Met een gehandicaptenparkeerkaart geldt in de gemeente IJsselstein een gehele vrijstelling op betaald parkeren plaatsen, inclusief Parkeerterrein Het Podium, uitgezonderd de parkeergarages.

Blij je te ontmoeten in IJsselstein!