schermfoto-evenementenapp.jpg
Nieuws

IJsselstein evenementen app

De gemeente heeft voor de grotere evenementen in de stad de IJsselstein evenementen app ontwikkeld.  In de app staat relevante informatie centraal: programma, plattegrond, artiesten en vraag en antwoord.  De nieuwe app ‘IJsselstein evenementen’ is voor iedereen te downloaden via de App store voor IOS-toestellen of via de Play store voor Android-toestellen.

De app biedt als voordeel voor het publiek dat alle informatie snel en handig via deze app te vinden is. Ook is er de mogelijkheid om voor, tijdens en na het evenement push- en nieuwsberichten te ontvangen. De app wordt per evenement gevuld, waardoor inhoud en uiterlijk van de app per evenement kan wisselen. De evenementen waar de gemeente de app voor wil inzetten zijn onder meer Carnaval, Koningsdag, Avondvierdaagse en Sprokkelroute.

Het idee voor de app is ontstaan vanuit een bijeenkomst van de gemeente met lokale horeca organisaties, politie, Carnavalsvereniging en Oranjevereniging om tijdens een evenement optimaal samen te werken.

De eerste keer dat de app wordt ingezet is bij De Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst op vrijdag 14 december a.s.

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein