Ariane Inden IJsselstein
Winkelen

Ariane Inden IJsselstein

Mooi zijn, mooi blijven
Ariane Inden IJsselstein

Hoe gaan wij te werk?

In onze Beautysalon werken wij volgens het concept van Ariane Inden, dit houdt in dat onze cosmetica; niet op dieren is getest, milieuvriendelijk wordt geproduceerd, de verpakkingen biologisch afbreekbaar zijn en geen dierlijke grondstoffen bevatten. Als u lege potjes inlevert krijgt u korting op uw volgende product aankoop, en bovendien spaart u als VIP-klant voor punten die u kunt inleveren voor gratis behandelingen en producten! Wij werken volgens het Skin Schedule, waarbij we 48 huidtypes onderscheiden. Ook bekijken we uw huid met een huidcomputer. Op basis hiervan geven wij u  huidadvies, en stellen we de behandeling samen. Na een behandeling maken we u gratis op, zodat u heerlijk opgefrist en op uw mooist de dag kunt vervolgen!

Openingstijden: 

Maandag: Op afspraak

Dinsdag: 09:00 - 17:00 uur

Woensdag: 09:00 - 17:00 uur

Donderdag: 09:00 - 17:00 uur

Vrijdag: 09:00 - 17:00 uur

Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

Zondag: Gesloten 

AVONDEN OP AFSPRAAK (dinsdag t/m vrijdag)

U kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen zoals; 

gezichtsbehandelingen, huidverbeterende behandelingen, lichaamsbehandelingen, wimperextensions, kunstnagels, make-up workshops, het verwijderen van plekjes in uw gezicht en nog veel meer! U kunt de rest van onze behandeling vinden op onze website of op onze folder.

Over ons:

Ik (Susan) ben nu al ruim 22 jaar schoonheidsspecialiste en heel trots dat ik inmiddels in een prachtig pand in het centrum van IJsselstein ben gevestigd. Hier kan in verder groeien met mijn team van stagiaires en medewerkers. Ik heb me gespecialiseerd in huidverbetering en hierbij richt ik me vooral op acne, huidveroudering, rosacea, eczeem, pigmentvlekken, droge huid en allergie. Wilt u een vrijblijvend advies, of een gesprek met één van onze medewerkers? Dat kan altijd, loop eens langs of bel ons voor meer informatie! 

Dit zijn onze contactgegevens

Blij je te ontmoeten in IJsselstein!