BikeCity IJsselstein
Winkelen

BikeCity IJsselstein

Beweegt met je mee !
BikeCity IJsselstein

In onze fietsenzaak draait alles om aandacht en tijd voor de klant. Met 4 man personeel zijn wij hier om je te helpen. Wij willen graag dat je je bij ons thuis voelt en weet: "Ze lossen het voor mij op.”

Reparaties zijn, mits de onderdelen voorradig zijn, binnen één dag klaar. En voor een aantal reparaties hebben we onze snelservice d.w.z., je komt binnen en wordt gelijk geholpen onder het genot van een kopje koffie.

We voeren de fietsmerken Stevens, Cortina, Gazelle, Velo de Ville en Sparta. De merken en modellen die we hebben staan vullen elkaar aan. Dat maakt je keuze eenvoudiger. Met name bij E-bikes kiezen we per merk de modellen met de beste prijs- en kwaliteitscombinatie.

Zo komen we altijd, afhankelijk waarvoor je de fiets wilt gebruiken en wat je mooi vindt, tot de best passende fiets. 

En voor de beste maat gebruiken we onze bodyscan. We meten 4 lichaamsmaten op en zetten die uit op de fiets van je keuze. En op basis van wat we hebben gemeten, hoe het bij je voelt en eruit ziet, komen we tot de maat fiets die bij je hoort.

Naast het winkelaanbod en de reparatie service bieden we regelmatig ook cursussen of clinics aan, bijvoorbeeld over sleutelen aan je fiets of hoe je veilig en zuinig op een E-bike rijdt. Kijk op onze website en Facebookpagina aan voor de actuele data.

Dit zijn onze contactgegevens

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 08:30 - 18:00 uur
Woensdag: 08:30 - 18:00 uur
Donderdag: 08:30 - 18:00 uur
Vrijdag: 08:30 - 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten
Blij je te ontmoeten in IJsselstein!