verlichte-molen-low-res-1.jpg
Recreƫren
Bekijken

Verlichte stadswandeling

30 januari
Verlichte stadswandeling

UIT in IJsselstein I Tourist Info organiseert dit najaar rondleidingen langs de verlichte monumenten in de historische binnenstad van IJsselstein. De stadsgids neemt de wandelaars mee op een ontdekkingstocht langs de eeuwenoude gebouwen die IJsselstein uniek maken.  

Wandeling 19 december en 30 januari

Op deze avonden wordt ook een bezoek de Kasteeltoren. De toren is van 1 december tot en met 24 februari satellietlocatie voor de jaarlijks terugkerende tentoonstelling van Museum IJsselstein over licht in de moderne en hedendaagse kunst. Kunstenaar Matthijs Munnik tovert de zestiende-eeuwse Kasteeltoren om tot een spectaculair lichtlandschap. Met licht, kleur en laser geeft hij het interieur van de historische toren een compleet andere uitstraling. 

Praktische informatie en aanmelden 

De wandeling op woensdag 31 oktober 2018 start om 19.30 uur vanaf de Bibliotheek, Overtoom 7, en duurt circa anderhalf uur. Graag vooraf reserveren bij UIT in IJsselstein/Tourist Info via mail of 030-6887273. De kosten bedragen €3,50 per persoon.

Data 
Woensdag 19 december, 30 januari, 27 februari en 27 maart. De wandelingen starten om 19.30 uur, met uitzondering van 27 maart. In verband met de zomertijd start de wandeling dan om 20.30 uur. 

 

 

Dit zijn onze contactgegevens

Blij je te ontmoeten in IJsselstein!