Broere catering
Eten & Drinken

Broere catering

Broere feestlocatie
Broere Catering & Feestlocatie

Broere Catering

Wij verzorgen uw (bedrijfs)lunches, buffetten, borrels, aankleding van de locatie, bedienend personeel en denken graag mee met de invulling van uw feest of evenement.

 

Broere Feestlocatie

Wij beschikken over een eigen feestlocatie geschikt voor 30 tot 300 personen. Inclusief bediening en culinaire verzorging.

Dit zijn onze contactgegevens

Openingstijden:
Maandag: 09.30-18.00
Dinsdag: 09.30-18.00
Woensdag: 09.30-18.00
Donderdag: 09.30-18.00
Vrijdag: 09.30-18.00
Zaterdag: 09.30-18.00
Zondag: 15.00-18.00

Benefietavond Make a Wish

01 november

Tijdens deze avond geniet u van de muziek van o.a. coverband NetAlsof, Ronnie van Bemmel, Jan van Woudenberg en DJ GeronPower.


Tevens komt Madelief optreden (Voice of Holland).Aansluitend loterij met fantastische prijzen.

Kaarten € 15,- via www.ticketkantoor.nl/shop/BenefietavondMAW

Bekendmaking Slotheer en zijn Knecht

16 november

Voorproefje op carnaval in Apestad met bekendmaking van de Slotheer en zijn Knecht bij Keesies Carnaval. 

Al sinds de zomervakantie gonst het in Apestad van de geruchten: wie wordt de nieuwe Slotheer? Je vraagt je misschien af of je hem (of haar?) kent. Misschien gaat het er op je werk bij de koffie over of het een bekende Apeluier is? Wil je als één van de eersten weten wie dit jaar de bijzondere taak heeft om als Slotheer van Apestad het carnavalsfeest met ons te vieren? Haal dan je beste carnavalsoutfit uit de kast, zet je carnavals-playlist op Spotify nog even lekker hard aan en kom op zaterdag 16 november carnavalesk verkleed naar Keesies Carnaval aan de Voorstraat 14. We stellen die avond graag de nieuwe Slotheer en zijn Knecht aan je voor! De zaal gaat om 20:00 uur open, toegang is GRATIS (dit jaar geen toegangskaarten), maar let op kom op tijd want vol = vol. 

Blij je te ontmoeten in IJsselstein!