Fulco's Mannenkoor
Ontmoeten

Fulco's Mannenkoor

IJsselstein
Fulco's Regionaal Mannenkoor

Mannen zoeken Mannen, die willen zingen !
Elke donderdag is  er open repetitie avond bij ons koor.  Ben je beginnend zanger en wil je meer leren over koorzang en stemvorming kom dan  naar onze repetitie avond. Leeftijd vanaf 20 jaar en ouder. Denk niet, "ik kan niet zingen" want zo zijn er velen begonnen op ons koor en inmiddels niet meer weg te denken uit ons midden. Laat onze dirigent met een stemtest bepalen, geheel gratis, of je kunt zingen!
Zo ja sluit je dan aan bij ons koor en geniet elke donderdag van een leerzame maar ook gezellige avond. En heb je een partner, dan heeft die ook een avond voor zichzelf,  op donderdag.  Dus schroom niet en kom eens luisteren en wie weet, kun  je zomaar zingen!! Kijk ook op onze website www.fulcosmannenkoor.nl voor meer informatie.


Kom en probeer het zingen eens uit bij het FRM U zult er geen spijt van krijgen!

Graag tot ziens !!

Wetenschappelijk is nu bewezen dat zingen in een koor positief werkt op je gezondheid, algemeen gevoel van welbevinden en dat het de perfecte sociale ijsbreker is om contact te maken met anderen en je omgeving. lees het hele verhaal op:
http://theconversation.com/choir-singing-improves-health-happiness-and-is-the-perfect-icebreaker-47619

Het FRM is ook de organisator van het Fulco's Vocaal festival in IJsselstein, dat jaarlijks in het voorjaar wordt georganiseerd. Zie ook elders op deze site onder de festival naam of ga naar de website : www.fulcosvocaalfestival.nl

Ook interesse in het zingen gekregen. Of vindt je het leuk om te organiseren!  Kom eens praten!!

Tot ziens op donderdagavond!

Dit zijn onze contactgegevens

Openingstijden:
Donderdag: 19.30 tot 22.30
Blij je te ontmoeten in IJsselstein!