Kaatje en Co
Winkelen
Eten & Drinken

Kaatje en Co

Van Ambachtelijk schepijs
Kaatje en Co

Winkel

Onze winkel is een ware beleving van verse koffie, mooie theesoorten, cadeaus en de allerlekkerste chocolades. Ook aan de mensen die niet van thee houden is gedacht, wij verkopen als enige in IJsselstein de lekkere speciaalbieren van brouwerij van de Streek uit Utrecht!

Voor originele en lekkere relatiegeschenken en kerstpakketten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij luisteren graag naar uw wensen om een geschenk op maat samen te stellen!

Sinds 2016 bereiden wij ons ambachtelijk schepijs zelf.

Hiervoor gebruiken wij melk van koeien die grazen langs de Stuivenbergweg in IJsselstein. Op de boerderij van familie Peek worden de koeien ’s morgens vroeg gemolken, waarna wij de verse, volle melk pasteuriseren en verwerken tot verschillende smaken ijs.

Vanuit onze ijsvitrine verkopen we 20 soorten ambachtelijk ijs welke varieren van echt aardbeien ijs tot monchoutaart ijs en van vanille ijs tot Bueno ijs.


In een open en ongedwongen sfeer staat service, proeven en ruiken centraal.

Schenkerij

Even gezellig bijkomen en genieten van al het lekkers van Kaatje en Co.

In onze sfeervolle schenkerij serveren wij iedere dag de lekkerste producten. Van warme scones met clotted cream en frambozenjam en een goede kop koffie of thee in de ochtend tot een lunch met goed glas wijn in de middag.

Op onze menukaart vindt u een ruim assortiment aan taarten, broodjes, salades en quiches, alles uiteraard huisgemaakt. Daarnaast serveren wij ook verschillende tijdelijke gerechten die we aanpassen aan het seizoen. Dit alles onder het genot van een assortiment van de lekkerste thee uit onze winkel, de beste koffie, een glas wijn of een van de Streek speciaalbier. Met lekker weer kunt u natuurlijk ook lekker op ons terras komen zitten.

U kunt bij ons ook terecht voor verschillende arrangementen. Verwen uzelf en iemand anders met een luxe High Lunch, High Wine of een van de High Tea's. Voor speciale gelegenheden kan u ook met een groep terecht en doen wij extra ons best er iets bijzonders van te maken. Zo kan de ontvangst voor een Baby Shower bijvoorbeeld in roze en/of blauw en met een lekkere traktatie bij binnenkomst.

Dit zijn onze contactgegevens

Openingstijden:
Maandag: 12.00-18.00
Dinsdag: 09.30-18.00
Woensdag: 09.30-18.00
Donderdag: 09.30-18.00
Vrijdag: 09.00-21.00
Zaterdag: 09.00-17.00
Zondag: Koopzondagen 12.00-17.00
Blij je te ontmoeten in IJsselstein!