Restaurant KingsDish
Eten & Drinken

Restaurant KingsDish

Het kleinste restaurant van Nederland
Restaurant KingsDish in het Brandspuithuisje

Dit Indische restaurant in IJsselstein is iedere vrijdag-, zaterdag- en zondagavond open. Door de week openen wij de deur voor private dining, het hele restaurant is dan voor uw gezelschap alleen.

Het is het kleinste restaurant van Nederland , restaurant, keuken en toiletten is samen 20 vierkante meter!  Het is een unieke belevenis om hier te dineren dus.

Hier serveren wij heerlijke specialiteiten uit de Minahasa, de parel aan de kroon van de Indische keuken!

Ons historische (1622) pandje, het brandspuithuisje, ligt aan de stadsgracht. Het adres is IJsselstraat 2 te IJsselstein.

Informatie over ons restaurant

Wij ontvangen u graag,

Meerten Huisman, Chefkok

Hanneke Apon, Gastvrouw

Over onze afkomst

Vrijdag- en zondagavond Rijsttafelen

Op vrijdag- en zondagavond serveren we onze Minahasa rijsttafel, dit zijn steeds wisselende gerechten van vlees, gevogelte, groente, samballans en tafelzuren.  We hebben een lekkere keuze aan tropische voor- en nagerechten.

Zaterdagavond 4 gangen Minahasa Verrassingsmenu

Op zaterdagavond serveren we een 4 gangen verrassingsmenu. Je kunt bij je reservering aangeven of je van vis, vlees of vegetarische gerechten houdt. De rest is een verrassing!

DrankenWe schenken natuurlijk het authentieke Bintang bier.              Daarnaast hebben we een gevarieerde wijnkaart, frisdranken en biologische koffie&thee. 

Reserveren

Private dining Informeer gerust naar de mogelijkheden om dit unieke restaurant te reserveren voor jouw gezelschap alleen. Dit kan ook door de week.  informatie over private dining


Dit zijn onze contactgegevens

Openingstijden:
Maandag: private dining op aanvraag
Dinsdag: private dining op aanvraag
Woensdag: private dining op aanvraag
Donderdag: private dining op aanvraag
Vrijdag: 18.30-23.00
Zaterdag: 18.30-23.00
Zondag: 18.30-23.00
Blij je te ontmoeten in IJsselstein!