Interieur Ontmoetingskerk IJsselstein
Ontmoeten

Ontmoetingskerk

Thuishaven van de Protestantse Gemeente IJsselstein
Ontmoetingskerk

De Ontmoetingskerk is de 'thuishaven' van de Protestantse Gemeente IJsselstein.

 

Zalencentrum
De Ontmoetingskerk heeft meerdere zalen die geschikt zijn voor uiteenlopende activiteiten. Bijvoorbeeld voor cursussen en vergaderingen, maar ook als repetitieruimte. 
De zalen zijn, evenals de kerkzaal, ook te huur. De zalen variëren in grootte; sommige zalen kunnen geschakeld worden tot een grote zaal. Er is van alles aanwezig, zoals een piano, flip-over, beamer, wifi, geluidsinstallatie.
Meer informatie over zaalverhuur

Dit zijn onze contactgegevens

Cantate concert

30 november

Beleef een bijzondere Bachcantate in de Ontmoetingskerk, uitgevoerd door sopraan Tamar Niamut, tenor Jeroen de Vaal, de violisten Annoesjka Cabo en Arwen Terlou, de altviolisten Amerentia van der Kooij en Barbara Bekhof, de cellist Guus Fabius, het IJsselsteins Kamerkoor o.l.v. Marilou Krouwel en stadsorganist Gerrit Christiaan de Gier. Het concert wordt georganiseerd door Stichting Orgelcultuur IJsselstein.

Naast de adventscantate, ‘Nun komm, der Heiden Heiland’ BWV 61, zullen koorwerken van Felix Mendelssohn-Bartoldy klinken (Der 43. Psalm, Abendsegen en de cantate ‘Wer nun den lieben Gott lässt walten’), waaraan orgelwerken van Bach en Mendelssohn op dezelfde thema’s zijn toegevoegd. Het Van den Berg & Wendt-orgel in de Ontmoetingskerk is behalve voor de gemeentezang zeer geschikt voor continuospel. De toegang tot dit concert is gratis. Er is na afloop een collecte voor tegemoetkoming in de onkosten. Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving van de kerk. Meer informatie.


Blij je te ontmoeten in IJsselstein!