Stepteam IJsselstein
Sporten

Stepteam IJsselstein

Sport
Stepteam IJsselstein

Sinds 2011 steppen wij in teamverband in en rond IJsselstein.


Vandaar dat wij begonnen zijn met werving en de resultaten zijn er al! Na een stepclinic in IJsselstein hebben zich meerdere steppers enthousiast aangemeld en de eersten rijden onze tochtjes al mee en hebben een step aangeschaft. Onderling contact houden wij via de Appgroep en we trainen momenteel wekelijks op de woensdag avond (19.00 uur) en Zondagochtend (10.00 uur) Het startpunt is Fulcotheater / gemeentehuis in IJsselstein.

Als zeer ervaren steppers kunnen wij advies geven over techniek, materiaal, kleding en verder alles wat met de stepsport samenhangt. Ook kunnen wij advies geven over de aanschaf van een eigen nieuwe of gebruikte step.

Mensen op een gezonde en prettige manier laten bewegen is onze missie en de stepsport is daar zeer voor geschikt. Nauwelijks blessures en toch een goede workout waarbij je veel spiergroepen traint en ook nog afvalt! En dat op iedere leeftijd en je eigen niveau, van 10 tot 80 jaar.


Wat zijn onze prijzen:

10 x mee steppen ( strippenkaart) is € 25,00 Per maand € 5,00 , per kwartaal € 15,00. Strippenkaarten zijn niet inwisselbaar, maar mogen wel samen gebruikt worden. Kinderen tot 12 jaar half geld Stephuur per keer € 12,50 inclusief meesteppen

Er zijn meerdere types steps aanwezig om uit te proberen wat het best bij je past. Wil je een keer mee of je meteen aansluiten? 06-53560594 of stuur een bericht.

Zorg dat u een aansprakelijksheid verzekering heeft.

Wij hanteren ook een helmplicht!

Dit zijn onze contactgegevens

Openingstijden:
Maandag: 08:00 uur tot 22:00 uur
Dinsdag: 08:00 uur tot 22:00 uur
Woensdag: 08:00 uur tot 22:00 uur
Donderdag: 08:00 uur tot 22:00 uur
Vrijdag: 08:00 uur tot 22:00 uur
Zaterdag: 08:00 uur tot 22:00 uur
Zondag: 08:00 uur tot 22:00 uur

STEPTEMBER

08 september

Steptember polder en dijken tocht - Stepteam IJsselstein
Kom genieten van prachtige polders en dijken. Wij hebben er zin in! Op zondag 8 september kun jij gaan genieten van de prachtige polders en dijken. Dit keer steppen/ fietsen we door diverse polders en over dijken. Rondom de lek en buitenplaatsen die samen met het afwisselende landschap, garant staan voor een prachtige steproute. Zoals jullie van ons gewend zijn. kun je een route van ongeveer 35 a 40 km.verwachten.Het is een toertocht, dus genieten staat voorop.. Wat mag je verwachten op 8 september? Een mooie tocht over landgoederen, door grienden, langs weides, akkers en verrassende stukjes natuur.
We starten bij het (Podium in IJsselstein), waar een lekker kopje koffie of thee voor jullie klaar staat.
Tijdens de tocht zorgen we uiteraard voor een drankje Wij vinden het hartstikke leuk om jullie dit mooie stukje polder grienden te laten zien dus schrijf je snel in want dit wil je niet missen.Let wel meedoen is geheel voor eigen risico.
WEL HELMPLICHT, geen helm is niet meedoen! Het adres is : podiumweg 2 3401 BL IJsselstein
Starttijd 10:00 uur.
Prijs:€10,00
Aanmelden kan via dit emailadres: stepteamijsselstein@gmail.com
inschrijven kan tot 31 augustus.

Blij je te ontmoeten in IJsselstein!