Stichting Dara Europe

Stichting Dara Europe

Voor Cambodja
Stichting Dara Europe

DARA Europe is een Nederlandse stichting die de Cambodjaanse stichting Stellar Child Care Organization (SCCO) ondersteunt. SCCO is een non-gouvernementele organisatie (NGO) in Phnom Penh. Door SCCO te ondersteunen, zorgt DARA Europe ervoor dat de kinderen in Andong een kansrijke toekomst tegemoet gaan. 

DARA Europe steunt de programma's en activiteiten van SCCO met het doel: 
  • een veilige woon- en leefomgeving te creëren;
  • goede gezondheidszorg te bieden;
  • onderwijs te faciliteren;
  • gevarieerd en gezond voedsel te bieden;
  • zelfstandigheid te stimuleren.
DARA Europe wil de kinderen in Andong de mogelijkheid geven zich te ontwikkelen tot volwassenen met zicht op een goede baan. Het is daarom van groot belang dat de kinderen naar school kunnen gaan. De kinderen worden hier persoonlijk bij geholpen. Zo willen we ervoor zorgen dat deze kinderen niet op straat belanden en/of in slechte werkomstandigheden terechtkomen. DARA Europe vindt het belangrijk dat haar activiteiten en ondersteuning een blijvend effect hebben. SCCO helpt dan ook geen duizenden kinderen aan een eenmalige boterham, maar richt zich op persoonlijke en duurzame ondersteuning door onder andere onderwijsprogramma's en familie-ondersteuningsprogramma's te faciliteren.

Wilt u een bijdrage leveren aan onze organisatie? Dat kan! U kunt eenmalig of periodiek een donatie overmaken naar onze organisatie, zonder een specifiek project of kind te steunen. 

Doneer een door u gekozen bedrag op NL50 RABO 0136 1288 58, DARA Europe, of neem contact op voor alternatieve methoden. Ook kunt u direct doneren via een eenmalige of periodieke machtiging.


Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes over DARA Europe en SCCO, meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief en like ons op onze Facebook pagina.

Bent u op zoek naar een uniek cadeau voor uw familie, vrienden of voor uzelf? Bezoek onze webshop en koop een product van Stellar Foundation!
Door het kopen van een product steunt u SCCO én draagt u bij aan een duurzame werkomgeving voor vrouwen in Andong, Cambodja.

 Stichting DARA-Europe zoekt een teamlid/voorzitter

In verband met het stoppen van onze huidige voorzitter zoeken wij een nieuwe medewerker/ medewerkster voor onze stichting. 

We zoeken een enthousiaste vrijwilliger/vrijwilligster, bij voorkeur een voorzitter/ster, die onze Stichting kan vertegenwoordigen, ons verhaal kan vertellen, onze doelstellingen kan uitdragen, en zich inspant om samen met het team van vrijwilligers de nodige fondsen en sponsoring te verwerven. Als teamlid draai je af en toe mee bij wat verkopende activiteiten of geef je een korte presentatie tijdens een bijeenkomst.

Afgezien van de vergaderingen, die je als voorzitter in goede banen leidt, en die eens in de zes weken ongeveer twee uur van je tijd vragen, kost het je enkele uurtjes per week aan tijd en energie die je er zelf bereid bent in te investeren om bovenstaande te realiseren.

Wat ons betreft een kleine tijdsinvestering, die enorm veel goeds oplevert: kijk maar eens op www.dara-europe.nl voor meer info over de Stichting en het team.

Voor meer informatie en aanmelding: neem contact op met de huidige voorzitter, Ruud Bakker, via telefoonnummer 06 10906380  of  secretariaat; José Huizenga 0591-202669

Dit zijn onze contactgegevens

Altijd wat te doen in IJsselstein

6.jpg
Ongetemd bij MIJ
Tentoonstelling over de toekomst van natuur en mens in Museum IJsselstein.
Lees meer
pixabay-man-1718099-1920.jpg
Thuistips
Ook de komende weken inspireren we je met de leukste Thuistips in IJsselstein.
Lees meer
a2.jpg
Tentoonstelling: Bezet & Vrij
Museum IJsselstein toont 75 jaar bevrijding in IJsselstein met foto's, film en verhalen.
Lees meer
ger180624130565.jpg
Ontmoet elkaar op 1,5 meter
Blij je wéér te zien in IJsselstein. Je ontmoet elkaar, maar wel op afstand.
Lees meer
whatsapp-image-2020-06-09-at-11.39.38.jpeg
Tentoonstelling: Vredeswapens
Een project van Christa de Jong voor scholieren met originele en aangrijpende kunstwerken.
Lees meer
IJVO
IJVO (wordt Thuisblijvo)
Een week lang hutten bouwen, verven, toneel, sport & spel, knutselen en nog veel meer.
Lees meer
IJsselstein OUTLET
IJsselstein OUTLET
Een weekend lang wordt de binnenstad van IJsselstein omgetoverd tot een Outlet.
Lees meer
SportFair
Sportfair (geannuleerd)
Presentaties, demonstraties, clinics van (sport)verenigingen. Kijk en doe mee. Met sporthuldigingen.
Lees meer
Binnenstad IJsselstein
Koopzondag
Elke laatste zondag van de maand gezellig winkelen in de historische binnenstad.
Lees meer
Foute Zomerfeest
Foute Zomerfeest
Het gezelligste meezingfeest van de regio vindt plaats op Het Podium.
Lees meer
Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein