Theater Pantalone
Ontmoeten
Bekijken

Theater Pantalone

Meer dan alleen een theater
Theater Pantalone

Een uniek theater in IJsselstein

Theater Pantalone is een uniek theater in IJsselstein. Het is opgericht en wordt in stand gehouden door een grote schare enthousiaste vrijwilligers.

Theaterseizoen

Het theater biedt jaarlijks een gevarieerd programma met toneel- en theatervoorstellingen van Theaterstichting Kwibus, fantastische popconcerten, koorconcerten, exposities en nog veel meer. Bekijk het actuele theaterprogramma

Iedereen voelt zich thuis

Elke week komen er velen om te repeteren voor zang en toneel, worden er theatercursussen gegeven en wordt er gedanst en getrommeld. Kortom: volop creatieve en culturele activiteiten in een theater waar iedereen zich thuis voelt.

Kwibus l Theaterproducties

Repetities voor de verschillende producties van Kwibus. Per productie selecteert Kwibus de spelers op basis van wat nodig is voor het betreffende stuk: toneelspel, zang, dans. Informatie: Kwibus

Kwibus l Zanglessen

Zanglessen worden gegeven naar keus individueel of in kleine groepen. Voor alle leeftijden. Informatie: Kwibus.

Kwibus l Toneellessen

Toneellessen worden gegeven op dinsdag. Diverse leeftijdsgroepen. Informatie: Kwibus 

Kwibus l Musicallessen

Musicallessen zijn er op woensdag- en donderdagmiddag. Leren zingen, dansen en acteren. Voor verschillende leeftijden. Informatie: Kwibus

DuizendpootPercussie l Djembélessen

Lessen op de djembé voor kinderen en volwassenen. Voel de Afrikaanse ritmes door je lijf stromen. Informatie: DuizendpootPercussie

StarLight LineDance Company l Linedance

Elke maandagavond van 20.00 - 22.30 uur. Informatie: StarLight LineDance Company.

Verhuur 

Pantalone is te huur voor voorstellingen of andere activiteiten. Zowel de intieme theaterzaal als de gezellige foyer en de bovenzaal kunnen worden gehuurd. De theaterzaal heeft 134 zitplaatsen en biedt ook mogelijkheden voor rolstoelen. Meer weten? Neem contact met verhuur.

Dit zijn onze contactgegevens

KOOK College: Elke dag vers eten op tafel

21 mei t/m 18 juni

Kookkollege van Robert Verweij van TeesT Culinaire Opleidingen.


De Tweede Serie!


Wil je afwisselend en lekker eten zónder pakjes en zakjes? Wil je weten hoe je een goede gehaktbal met jus maakt? Wil je gezond en vers leren koken van een TV-kok? Wil je niet meer gestresst naar de supermarkt om vijf uur?


Welkom, je zit hier goed. Want Robert Verweij (bekend van RTL4 met o.a. Life & Cooking) gaat mensen leren koken. Écht koken, dus elke dag lekker vers eten op tafel!


Het KOOK College is een programma van 3 avonden: 19:30 tot 22:00 op de dinsdagen 21 mei, 4 juni en 18 juni


De kaarten kosten €39 euro voor 3 avonden, dus maar €13 per avond!Informatie en kaarten

MajestiQ: Britse pop en rock

25 mei

Wat nou, Brexit?


MajestiQ speelt stevige rock – & pop covers van Britse bands. Ze nemen je mee op een muzikale reis langs al die geweldige Britse hits van de afgelopen decennia. Denk daarbij natuurlijk aan Queen (A Night at the opera), de Beatles en de Rolling Stones, maar bijvoorbeeld ook aan Supertramp, The Police, Kate Bush, 10CC en Amy Winehouse.
Dat doen ze met geweldige harmonieuze meerstemmige vocalen, vette gitaarlicks, virtuoze toetsenpartijen, diep brommende baspartijen en superstrakke drums! Wat nou, Brexit?

Aanvang 20:00 uur.  Entree: €10,-.  Informatie en kaarten


No Direction: Swingend muziekfeest

01 juni

De beste Lekkerste Rockers uit de Top 2000


Maart 2018 gaf de IJsselsteinse coverband No Direction een indrukwekkend concert in Pantalone. Dit concert stond in het teken van het afscheid van zanger Hans van Doorn. Zijn rol werd ingevuld door tal van muzikale vrienden, die de titel van de avond, ‘With a little help from my friends’ meer dan waarmaakten. Samen zorgden ze voor een passend eerbetoon in de vorm van een onweerstaanbaar swingend muziekfeest. Benieuwd hoe de band er ruim een jaar later voorstaat? Met No Direction kan het alle kanten op, maar één ding is zeker: stilzitten is opnieuw geen optie.


Aanvang 20:00 uur.  Entree: €12,-.  Informatie en kaarten

Genesis Project: Seconds Out show

08 juni

De populaire show uit 1976


Genesis Project is weer terug met de Seconds Out show van Genesis. Deze populaire show uit 1976 wordt in menig huiskamer nog regelmatig gedraaid. En nu dus live te zien in Theater Pantalone!
Voordat de Seconds Out show begint, speelt Genesis Project een aantal solo werkjes van Peter Gabriel. Met nummers als Sledgehammer, Blood of Eden en Come talk to me wordt de prachtige muzikale sfeer van Peter Gabriel akelig dicht benadert.
Aanvang 20:00 uur.  Entree: €12,50.  Informatie en kaarten​Rock 'n Roll Junkies: Brood

22 juni

De lekkerste Brood band


Nederlands grootste rock fenomeen: Brood!


Rock 'n Roll Junkies laat met de grote, bekende hits van Herman Brood zijn wilde hoogtijdagen herleven! Vijf Brood liefhebbers vonden elkaar begin 2016 in hun bewondering, liefde en respect voor Nederlands grootste rock fenomeen ooit: Herman Brood. Inmiddels zijn ze vele tientallen optredens verder en spelen ze de zalen plat: Rauw, snel en vol vuur komen ze allemaal voorbij: I Love You Like I love Myself, Never Be Clever, Ladykiller, Tattoo Song, Sleeping Bird, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie, Street, Saturday Night, Get Lost, etc.Aanvang 20:00 uur.  Entree: €10,-.  Informatie en kaarten

D-Dancers: Le Cirque

29 juni

Hard werken, vallen en opstaan.
Op zaterdag 29 juni is het zover: de jaarlijkse eindshow van de D-Dancers.
Door het seizoen heen doen zijn diverse optredens als achtergronddanseressen, op maat gemaakte acts voor uiteenlopende evenementen, maar ook dansen zij tijdens openingen en voor de ouderen in onze samenleving. Ook lopen zij modeshows en staan zij model voor diverse shoots. Tevens zijn zij ook welkom dames en campagne dames voor de gasten van verschillende bedrijven.


Tijdens hun eigen eindshow laten ze een hele andere kant van zich zelf zien. Zo ook dit jaar tijdens hun show Le Cirque. De naam verraadt het al een beetje, het gaat over een circus. Eigenlijk een heel gewoon circus, of toch niet? Leven er misschien nog artiesten uit een heel ver verleden?
We laten het allemaal zien tijden Le Cirque in theater Pantalone.


Kom je ook?Aanvang 20:00 uur.  Entree: €11,50.  Informatie en kaarten


Blij je te ontmoeten in IJsselstein!