Theaterstichting Kwibus
Ontmoeten
Bekijken

Theaterstichting Kwibus

maakt theater voor iedereen
Theaterstichting Kwibus

De voorstellingen van Kwibus zijn altijd bijzonder. Al 30 jaar maken we voorstellingen met spelers uit IJsselstein en omstreken. Honderden spelers hebben al meegedaan in een toneelstuk of musical. Modern maar ook klassiek. Voorstellingen voor het plezier maar ook voorstellingen met maatschappelijke thema’s. Regelmatige spelen we ook zelf geschreven producties. Een greep uit het repertoire van de afgelopen tijd: Ja zuster, nee zuster
Maria Stuart
De Zevensprong
Miete, een verhaal over IJsselstein
Sinterklaas krijgt nieuw behang.

Kwibus voor kijken, doen en leren!

Kijken

De voorstellingen die Kwibus maakt zijn te zien in Theater Pantalone. Meestal maken we zo’n vier voorstellingen per jaar.
Familie voorstellingen en voorstellingen voor volwassenen. Vaak met een actueel thema. Ernst en humor wisselen elkaar af. De voorstellingen zijn opgenomen in het jaarprogramma van Theater Pantalone.

Doen

Je kunt ook zelf op het podium staan! Als je dat wat lijkt dan kun je je opgeven als speler bij Kwibus. Voor alle leeftijden zijn er mogelijkheden. We maken voorstellingen met kinderen, jongeren en volwassenen. Op de website kun je lezen hoe dat in z’n werk gaat. Ervaring is niet vereist. Wel enthousiasme.
Klik hier voor meer informatie.

Ook achter de schermen is er veel activiteit. Vrijwilligers zorgen voor grime, techniek, kleding, publiciteit, regie. Kortom voor alles wat er bij het maken van een voorstelling komt kijken. Lijkt het je leuk om op die manier betrokken te zijn? De website geeft meer informatie.
 
Leren

Kwibus verzorgd ook cursussen. Zo zijn er zanglessen voor volwassenen en kinderen, musicallessen voor verschillende leeftijdsgroepen en toneellessen. De lessen worden gegeven in Theater Pantalone door leuke docenten die van wanten weten. Op de website van Kwibus kun je meer informatie vinden. 

Dit zijn onze contactgegevens

Blij je te ontmoeten in IJsselstein!