Vrouwe IJsselstein Swingt
Ontmoeten

Vrouwe IJsselstein Swingt

Swingend Koor
Vrouwe IJsselstein Swingt

Wij brengen een zeer gevarieerd repertoire. Van pop tot jazz en van musical via barbershop naar latin, in 4-tot-8 stemmige, pittige arrangementen. Een groot deel van de nummers wordt begeleid door Colijn Buis op piano.

Wij treden op bij festivals, voor organisaties en bedrijven en andere gelegenheden. Daarnaast brengen wij regelmatig een avondvullende muziektheatershow op de planken.
We repeteren elke woensdagavond in ’t Fulcotheater in IJsselstein.

Wil je ons boeken? Bel dan met Marie-Therese Vullings: 0650250312

Wil je ons horen zingen? Kom langs bij onze optredens, in IJsselstein (die vind je op deze website) en daarbuiten (kijk hier).

Wil je bij ons komen zingen? Kom dan kennismaken en de sfeer proeven op een repetitie. Je mag luisteren, meezingen en het repertoire bekijken. In overleg met de dirigent wordt gekeken bij welke stemgroep jouw stem past. Daarna mag je 5 weken kosteloos meedoen aan onze repetities. De repetities zijn op woensdagavond van 20.00 uur tot 22.45 uur in 't Fulcotheater in IJsselstein.

Je krijgt twee nummers om thuis in te studeren met bladmuziek en mp3's. Je wordt begeleid door één van onze koorleden. De zesde week doe je auditie om officieel lid van ons koor te kunnen worden.

Wanneer pas je bij ons? Je bent vrouw en je hebt een passie voor zingen in een koor. Je vindt het geweldig om samen muziek te maken. Je bent bereid tijd en energie te steken in het aanleren van het repertoire. Je houdt wel van een uitdaging, want onze arrangementen zijn pittig. Je komt zoveel mogelijk naar repetities en optredens omdat je het leuk vindt en niks wilt missen. Je hebt podiumlef of de bereidheid die te ontwikkelen.

Het hebben van koor- of zangervaring is een aanbeveling. Onze arrangementen zijn pittig en het tempo van instuderen hoog. Om erachter te komen of je ons niveau en tempo aankan, is de kennismakingsperiode van 6 weken bedoeld.

Heb je nog vragen of wil je meteen een afspraak maken om naar een repetitie te komen? Bel naar Natalie Klerx tel.: 06 12 36 12 44

Dit zijn onze contactgegevens

Openingstijden:
Woensdag: 20.00 tot 22.45 uur

Zing mee met Vrouwe IJsselstein Swingt!

29 november

We need a little Christmas! Jij ook? Ben jij een ervaren zangeres die graag meerstemmig a capella zingt? Volg dan net als Josh Groban je hart en geef je dromen vleugels, Believe! Studeer drie prachtige kerstnummers in, zing drie keer een dagdeel mee en treed samen met de vrouwen van Vrouwe IJsselstein Swingt op tijdens een, twee of zelfs drie kerstshows in theater Pantalone in IJsselstein.


Kerstnummers: Believe van Josh Groban (Polar Express), That's Christmas to me van Pentatonix, Kerstmis met de fam van Merol. 
Data: vrijdagavond 29 november (20 tot 22.30 uur), zondagmiddag 8 december (14 tot 16.30 uur), zaterdagmiddag 14 december (14 tot 16.30 uur). De kerstshows zijn op zaterdagavond 21 december om 20 uur en op zondag 22 december om 14 en om 20 uur. 
Kosten: 45 euro

Ben je jonger dan 30 jaar? Dan kun je meedoen voor de helft van de prijs.

Aanmelden: stuur een mailtje naar project@vrouweijsselsteinswingt.nl, ook als je meer informatie wil kun je daar terecht.

Vrouwe IJsselstein Swingt unplugged de kerst in

21 december

Op zaterdag 21 december en zondag 22 december geeft Vrouwe IJsselstein Swingt drie keer een kerstshow in Theater Pantalone in IJsselstein. Op zaterdag om 20 uur en op zondag om 14 en om 20 uur. We need a little Christmas! Jij ook? Kom naar deze gezellige muziektheatershow  en laat je betoveren door oude en nieuwe kerstnummers. Neem een kijkje in de keuken en in de stal en hoor os en ezel zingen. Kaartjes zijn voor € 15 te koop via de website van Pantalone

Blij je te ontmoeten in IJsselstein!