Burgers & Pancakes
Eten & Drinken

Burgers & Pancakes

a great combination
Burgers & Pancakes

Faciliteiten

Wij van Burgers & Pancakes doen onze uiterste best om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Uiteraard staan we altijd open voor suggesties en verbeterpunten.

Speelruimte

Beneden in ons souterrain treft u een speelruimte aan voor de kinderen. We hebben onder andere een mooi speeltoestel voor de kleintjes een minibioscoop, tafelvoetbal, Nintendo Wii en een knutselhoekje.

Speelhoek met zicht vanaf uw eigen tafel

Vanaf uw eigen tafel kunt u gemakkelijk de speelhoek in de gaten houden. Wij verstrekken u hiervoor toegang tot onze camera's zodat u lekker kunt genieten van uw diner en toch een oogje in het zeil kunt houden.

Baby verzorgingshoek

Beneden in ons souterrain treft u een commode met verschoningskussen.Tevens staat hier een magnetron om uw babyvoeding in op te warmen.

Bar

Als centraal punt in ons restaurant vindt u onze bar. U kunt hier aanschuiven voor een heerlijk drankje of snelle hap.

Mindervalide toilet

Achter in het restaurant hebben we een toilet gecreëerd voor de mindervaliden.

Mogelijkheden

Naast het overheerlijke eten en de fantastische ambiance tijdens lunch en diner bieden we nog meer mogelijkheden.

Restaurant voor een feest of zakelijk diner

Ons restaurant en onze medewerkers staan geheel tot uw beschikking. Standaard hebben we in ons restaurant ruimte voor ongeveer 80 gasten maar dit is voor feesten en partijen naar wens uit te breiden. We bereiden uw maaltijd à la cart of we stellen speciaal voor u en uw gasten een menu samen.

Kinderfeestjes

Voor kinderfeestjes en partijen stellen we ons restaurant beschikbaar. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. Burgers and pancakes zorgt ervoor dat het een onvergetelijk feestje wordt.

BURGER BEATS & COCKTAILS

Een nieuw concept in ons mooie stadje. Hierin staan de burger beats en de cocktails centraal. Dansen of gezellig louchen met wat vrienden en vriendinnen. De muziek is precies goed. House en Tech House voor jong en oud. Minimum leeftijd is 21. Maximum leeftijd? Je bent nooit te oud om een gezellig avondje uit over te slaan. Hopelijk zien we je snel een keer langs komen.Dit zijn onze contactgegevens

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 16:00 tot 22:00 uur
Woensdag: 11:00 tot 22:00 uur
Donderdag: 11:00 tot 22:00 uur
Vrijdag: 10:00 tot 22:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 22:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur
Blij je te ontmoeten in IJsselstein!