Dansschool DANSJA
Sporten

Dansschool DANSJA

Dansen is leuk!
Dansschool DANSJA

Dansschool DANSJA is een ondernemende dansschool voor iedereen, van heel jong (dreumes), tot oud, tot verstandelijk beperkt, tot rijk en arm! In 2012 zijn we begonnen en we groeien nog steeds!

Wij geven zo’n 45 lesuren per week, dus voor ieder wat wils! Van Dreumesdans tot Zumba en van Hip Hop tot Streetdance voor volwassenen. De lessen staan onder leiding van gedreven en gediplomeerde docenten. 

Wij zijn staan voor kwaliteit! Wat wij doen, doen we graag goed! Natuurlijk staat plezier voorop, maar onze focus ligt ook echt om een kwalitatief goede en vooruitstrevende dansschool te zijn. Daarom zijn wij elk moment bezig om onszelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld nieuwe ideeën uit te werken, leuke activiteiten te organiseren, enzovoort. Wij staan niet stil!

Wij hopen voor vele leerlingen een plezierige en kwalitatief goede dansschool te zijn waar kinderen, jeugd en volwassenen met een lach op hun gezicht naar toe gaan en met een nog grotere glimlach weer weg gaan!

Dit zijn onze contactgegevens

Openingstijden:
Maandag: 15.30 uur - 21.30 uur
Dinsdag: 16.00 uur - 21.00 uur
Woensdag: 15.15 uur - 21.30 uur
Donderdag: 15.15 uur - 21.30 uur
Vrijdag: 09.15 uur - 11.30 uur en 14.45 uur - 20.30 uur
Zaterdag: 09.00 uur - 11.45 uur
Zondag: Gesloten

Urban Contemporary 16+

03 september

Bij voldoende animo starten komt er een nieuwe les op ons lesrooster, Urban Contemporary 16+

Bij Urban Contemporary komen twee verschillende dansstromingen samen, Urban en Modern. In deze les werken we aan het verbinden van technische dansaspecten met de ‘rauwe’ kant van Hiphop. Een les waarin je even alles mag vergeten en mag dansen zoals jij bent…

Urban Contemporary 16+ is op dinsdagavond van 20.15 uur tot 21.15 uur.

Kom jij ook een proefles volgen? Geef je dan snel op via https://mijn.dansja.nl/proefles


Cursus Musicaldans tieners/volwassenen

02 oktober

Vanaf woensdagavond 2 oktober starten wij met een cursus Musicaldans. Deze cursus is bedoeld voor zowel tieners als volwassenen.

'Waan jezelf op Broadway'

Tijdens de cursus musicaldans werk je binnen 8 lessen aan een compilatie uit of op de muziek van een bekende musical, als bijvoorbeeld Grease, Chicago, Fame, Saturday Night Fever of Caberet. 

De basis van musicaldans komt uit de jazz-dans, welke uit diverse soorten dansstijlen en technieken bestaat. Tijdens deze cursus wordt er ook aandacht besteed aan techniek om de geleerde passen zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

De cursus is van woensdag 2 oktober t/m woensdag 27 november (8 weken lang muv woensdag 23 oktober ivm herfstvakantie). De kosten voor de cursus zijn € 60,00.

Lijkt je het leuk om deze cursus te volgen, schrijf je dan snel in via https://mijn.dansja.nl/Inschrijven. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@dansja.nl


Blij je te ontmoeten in IJsselstein!