Dansschool DANSJA
Sporten

Dansschool DANSJA

Dansen is leuk!
Dansschool DANSJA

Dansschool DANSJA is een ondernemende dansschool voor iedereen, van heel jong (dreumes), tot oud, tot verstandelijk beperkt, tot rijk en arm! In 2012 zijn we begonnen en we groeien nog steeds!

Wij geven zo’n 45 lesuren per week, dus voor ieder wat wils! Van Dreumesdans tot Zumba en van Hip Hop tot Streetdance voor volwassenen. De lessen staan onder leiding van gedreven en gediplomeerde docenten. 

Wij zijn staan voor kwaliteit! Wat wij doen, doen we graag goed! Natuurlijk staat plezier voorop, maar onze focus ligt ook echt om een kwalitatief goede en vooruitstrevende dansschool te zijn. Daarom zijn wij elk moment bezig om onszelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld nieuwe ideeën uit te werken, leuke activiteiten te organiseren, enzovoort. Wij staan niet stil!

Wij hopen voor vele leerlingen een plezierige en kwalitatief goede dansschool te zijn waar kinderen, jeugd en volwassenen met een lach op hun gezicht naar toe gaan en met een nog grotere glimlach weer weg gaan!

Dit zijn onze contactgegevens

Openingstijden:
Maandag: 15.30 uur - 21.30 uur
Dinsdag: 16.00 uur - 21.00 uur
Woensdag: 15.15 uur - 21.30 uur
Donderdag: 15.15 uur - 21.30 uur
Vrijdag: 09.15 uur - 11.30 uur en 14.45 uur - 20.30 uur
Zaterdag: 09.00 uur - 11.45 uur
Zondag: Gesloten

6 weekse cursus Steps voor volwassenen

17 januari

M.i.v. donderdag 17 januari 2019 starten wij met een 6-weekse cursus Steps voor volwassenen. Steps is een conditioneel programma gericht op het trainen van je uithoudingsvermogen en een stevige work-out voor je benen. De les is op donderdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur bij ons in de dansstudio.


Durf jij deze uitdaging 6 weken aan? Geef je dan op voor deze cursus. Bij voldoende animo gaat dit een vaste les worden op ons lesrooster. De cursus Steps kost € 35,00. Aanmelden kan via mandy@dansja.nl

Proefles kleuterdans op zaterdag

19 januari

Wegens succes een extra les kleuterdans op zaterdag! Bij voldoende animo wordt dit een vaste les op ons lesrooster.


Begint jouw kind ook spontaan te dansen of lekker mee te bewegen zodra hij of zij muziek hoort? Kom dan naar onze proefles kleuterdans op zaterdag 19 januari 2019 van 11.45 uur tot 12.30 uur. Als er genoeg animo is voor deze les, wordt dit een vaste les op ons lesrooster.


Op een speelse manier wordt er gewerkt aan houding, coördinatie, balans en natuurlijk aan échte dansen. Tussendoor is er ook tijd voor een dansspel of bewegingsoefening.
Onze lessen sluiten aan op de ideeën en eigen inbreng van het kind. Hierbij wordt er ook dieper ingegaan op de motorische ontwikkeling. In de lessen dansen we op hits uit o.a. de Kids Top 20, Kinderen voor Kinderen, het Junior Songfestival, en andere muziek die aansluit bij de belevingswereld van deze leeftijd.


Zien wij jouw kleuter ook op zaterdag 19 januari 2019? Aanmelden voor een proefles kan via www.dansja.nl of via mandy@dansja.nl

Blij je te ontmoeten in IJsselstein!