Dansschool DANSJA
Sporten

Dansschool DANSJA

Dansen is leuk!
Dansschool DANSJA

Dansschool DANSJA is een ondernemende dansschool voor iedereen, van heel jong (dreumes), tot oud, tot verstandelijk beperkt, tot rijk en arm! In 2012 zijn we begonnen en we groeien nog steeds!

Wij geven zo’n 45 lesuren per week, dus voor ieder wat wils! Van Dreumesdans tot Zumba en van Hip Hop tot Streetdance voor volwassenen. De lessen staan onder leiding van gedreven en gediplomeerde docenten. 

Wij zijn staan voor kwaliteit! Wat wij doen, doen we graag goed! Natuurlijk staat plezier voorop, maar onze focus ligt ook echt om een kwalitatief goede en vooruitstrevende dansschool te zijn. Daarom zijn wij elk moment bezig om onszelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld nieuwe ideeën uit te werken, leuke activiteiten te organiseren, enzovoort. Wij staan niet stil!

Wij hopen voor vele leerlingen een plezierige en kwalitatief goede dansschool te zijn waar kinderen, jeugd en volwassenen met een lach op hun gezicht naar toe gaan en met een nog grotere glimlach weer weg gaan!

Dit zijn onze contactgegevens

Openingstijden:
Maandag: 15.30 uur - 21.30 uur
Dinsdag: 16.00 uur - 21.00 uur
Woensdag: 15.15 uur - 21.30 uur
Donderdag: 15.15 uur - 21.30 uur
Vrijdag: 09.15 uur - 11.30 uur en 14.45 uur - 20.30 uur
Zaterdag: 09.00 uur - 11.45 uur
Zondag: Gesloten

Proefles BOYS

24 juni

PROEFLES BOYS


Na de zomervakantie starten wij met stoere boyslessen. 
Heb jij een zoon die dansen erg leuk vindt, maar het liefst écht alleen met jongens danst? Volg dan nog voor de zomervakantie een proefles! 


Wanneer?  


Maandag 24 juni 15.30-16.30 uur, proefles boys groep 6, 7 en 8. 
Maandag 1 juli 15.30-16.30 uur, proefles boys groep 3, 4 en 5. 

Meer informatie? Neem contact op via mandy@dansja.nl. Aanmelden voor de proefles kan via onze website.


 

Open lesweek 24 juni t/m 29 juni 2019

24 juni t/m 29 juni

Maak een frisse en vrolijke start na de zomervakantie en volg een proefles bij DANSJA tijden de open lesweek. Kom van 24 juni t/m 29 juni sfeer proeven en gratis proeflessen volgen tijdens onze open lesweek. Zo krijg je meteen een goed beeld van de inhoud van de les en de docent. Dans/sport jij al bij DANSJA dan mag je deze week ook een kijkje nemen bij (een) andere les(sen). 

Deze open lesweek is ook zeker geschikt voor niet-leden van DANSJA. Kom je ook een proefles volgen? Kijk op onze website voor het volledige lesrooster. Opgeven kan via mandy@dansja.nl of https://mijn.dansja.nl/proefle...


 

Proefles Urban Contemporary

24 juni

Binnen DANSJA worden verschillende dansstijlen gegeven voor tieners, zoals Streetdance, Hip Hop, Modern en Klassiek Ballet. Volgend seizoen komen daar twee nieuwe dansstijlen bij namelijk, Urban Contemporary en Afro/Dancehall. Kort samengevat; Urban Contemporary is
een mix van Hip Hop met invloeden van Moderne Dans en Afro/Dancehall is een energieke, vrolijke en uitdagende dansles. 


 Tijdens onze open lesweek kan je al een proefles volgen van Urban Contemporary. Deze les wordt gegeven op maandag 24 juni van 18.30 uur tot 19.30 uur (datum voor een proefles Afro/Dancehall is nog niet bekend). Urban Contemporary is vanaf 12 jaar. 


 Wil je een proefles volgen, geef je dan op via https://mijn.dansja.nl/inschrijven. Ook als je nog geen lid bent van Dansja, kan je gewoon meedoen met deze proefles

Cursus Peuterdans 4 weken

26 juni, 03 juli, 10 juli, 17 juli

4 WEEKSE CURSUS PEUTERDANS OP WOENSDAGOCHTEND  

Heb jij ook een peuter die niet stil kan staan bij het horen van muziek?! Probeer dan een keer peuterdans. De danslessen worden op een 
speelse, maar leerzame manier rondom een thema opgebouwd, waardoor de peuters met veel variatie van dansoefeningen en dansjes 
lekker in beweging zijn! Daarnaast toveren wij regelmatig materialen tevoorschijn! 


De cursus peuterdans vindt plaats van woensdag 
26 juni t/m woensdag 17 juli 2019 van 09.45 uur tot 10.30 uur. 


Bij voldoende animo wordt het na de zomervakantie een vaste les op ons lesrooster.  Kosten zijn € 20,00. Aanmelden kan via onze website of via mandy@dansja.nl.

Blij je te ontmoeten in IJsselstein!